motto

" the best interior design is living with the people you love ... otherwise, it's all about imagination "

10 martie 2015

happy living


Cand un client iti comanda proiectarea une locuinte, in general vine de acasa cu o tema bine pregatita. In functie de componenta familiei,  isi doreste un numar de dormitoare, un numar de bai, respectiv o
zona de zi mai mult sau mai putin dezvoltata. Un living, o bucatarie, un spatiu de dinning si eventual un birou - cam asta este schema cea mai intalnita . Iar toate acestea, incorsetate bineinteles, de nesuferitul aspect financiar :((( La primele intalniri pe care le avem pe langa faptul ca ne dorim sa intelegem cat mai bine ce isi doreste, ce ii place si mai ales ce NU-i place :) ...  incercam sa patrundem pe cat posibil si in "intimitatea" familiei sale.  La inceput intrebarile par putin stanjenitoare, dar ulterior discutia se relaxeaza. :),  iar in cele din urma, constatam impreuna ca tocmai aceste "amanunte" urmeaza sa-si puna amprenta si sa contureze spatiul pe care il vom proiecta.
O casa nu este o "vitrina" pregatita la orice ora sa-si impresioneze musafirii, o casa este locul unde membrii unei familii isi  exerseaza zilnic intimitatea, hobby-urile, si relatiile dintre ei. O casa este ca o patura moale si pufoasa in care te infasori iarna pe canapea in fata televizorului.
 
Mai jos o locuinta "altfel" in care cu siguranta Benson, Jessica si fiica lor Roux se regasesc. Un spatiu pe care asa si l-au dorit si asa l-au realizat. :) O casa din San Diego / Hector Perez arhitect ... enjoy !
 






 




































Foto via Dwell ... with thanks ! ... de unde puteti afla mai multe despre proiect

 

Niciun comentariu:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...