motto

" the best interior design is living with the people you love ... otherwise, it's all about imagination "

3 martie 2014

29 de metrii patrati







Cand ai la dispozitie doar 29 de metrii patrati pentru a proiecta o locuinta, esti extrem de zgarcit ... fiecare centimetru conteaza. O bucatarie si o baie functionala, spatii de depozitare decente, un living ... caci altfel unde ne-am primi prietenii, un spatiu de dormit autonom ... toate par imposibil de inghesuit intr-o suprafata atat de mica .

Studioul, de fata, amenajat intr-o cladire veche din secolul al XIX-lea , in Wroclaw Polonia , are insa un atu : o inaltime de 3,70 m ... iar de aici totul devine logic. Bineinteles, daca si clientul nu are nimic impotriva sa doarma "ceva mai sus" ... :)  Iar cum in cazul de fata clientul si arhitectul erau aceeasi persoana, lucrurile au decurs "lin" ... fara prea multe discutii de "convingere"
Lasand gluma la o parte, solutia este una desteapta : cand inaltimea spatiului  permite, acesta poate fi divizat pe verticala, si "voilà" ... totul parca incepe sa aiba LOC si ce este cel mai important, functioneaza !
Imi plac mult si finisajele ... peretele de caramida vopsit in alb, podeaua tip scandura, albul mobilierului in contrast cu negrul accesoriilor ( lampi, scaune), pardoseala de ceramica folosita in fata dulapului . Si nu in ultimul rand OSB- ul !

Cam toata mobila este de la Ikea ... eu totusi as fi montat usi culisante la dulapul de haine :)

studio / Wroclaw, Polonia / Ewa Czerny [arh] / 3XA


PS : dacă v-a plăcut acest articol, un like pe pagina mea de Facebook ar fi un simplu gest de incurajare . Va multumesc oricum, si va mai astept ! ... astrid






























foto via BRYLA ... with thanks !








 

 










Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...